freeman

Prijava na POLETNI TABOR FREEMAN JUNIOR 2022.

Poletni otroški tabor Freeman junior se bo odvijal od 10.7. do 16.7. 2022 na območju JV Slovenije, natančneje v gozdovih, jasah in pobočjih Bohorja, (občina Krško). Tabor je namenjen otrokom od 6. do 11. leta. Lokacija tabora je jasa sredi gozda, kjer bomo postavili šotore za prenočitev. Otroci bodo imeli zagotovljeno prehrano in sicer 3 obroke dnevno in dve sadni malici. Na voljo bodo imeli tudi svežo izvirsko vodo ter sveže napitke.

CENA: 320 EUR

PROGRAM: Jutranji program bomo začeli s telovadbo in razgibavanjem, nadaljevali s pohodom ter spoznavanjem okolice in zgodovine širšega območja. Dan bomo nadaljevali s pripravo glavnega obroka, počitkom, igrami z žogo, glasbenimi uricami, ustvarjenimi delavnicami,  jogo,… Večerne ure pa bomo preživljali ob tabornem ognju in zvokih kitare.

Nadaljevali bomo s strokovno vodenimi aktivnostmi, kot so osnove gibanja na terenu, spoznavanje gozda, preživetje v naravi, prva pomoč, izdelava bakle ter nočni pohod, osnove orientacije podnevi in ponoči.  S predstavitvijo aktivnosti varuhov narave, bodo otroci pridobili spoštljiv in odgovoren odnos do živali in okolja.

Udeleženci tabora tako kar v največji meri pridobivajo znanja in veščine iz različnih področij v pravem naravnem okolju. Tovrstna aktivnost utrjuje samozavest, krepi samostojnost in sodelovanje v skupini. Otroci bodo stkali nova prijateljstva in nepozabne spomine.

  Vsa polja z * so obveza, za uspešno oddajo prijavnice.

  Podatki starša/skrbnika:

  Ime*

  Podatki otroka:

  Spol*

  Politika zasebnosti in Splošni pogoji

  Z izpolnitvijo prijavnega obrazca, prijava na tabor še ni dokončna. Dokončno rezervacijo si zagotovite s poravnavo predračuna tabornine, ki ga prejmete po elektronski pošti.